Tocanita de pui

de adry88 in Pui, 27 Iun 2013 | 5731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui(copanele)
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei rosu
  • 2 morcov
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri pasata de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie. In tigaie se adauga ulei si se prajesc putin pulpele pe amblele parti. Se scot intr-un vas si se acopera.

In tigaia care am prajit pulpele adaugam ceapa si usturoiul tocat, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul taiat feliii, amestecam continuu pana se calesc putin impreuna. Adaugam carnea, rosiile tocate, pasta de tomate si apa cat sa acopere legumele.

Fierbem la foc mic pana scade sosul. Potrivim de sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu sos de zacusca